Savjetovanje u (ne)plodnosti – edukacija za stručnjake

Bura nudi edukacije i cikluse edukacija za stručnjake pomagačkih zanimanja. Za sva pitanja slobodno se obratite na helena@budibura.hr

Edukacija Savjetovanje u (ne)plodnosti nudi 4 jednodnevne radionice koje pružaju cjelovit uvid u put koji prolaze parovi i žene s problemom neplodnosti.

Nova edukacija će se održati 13. i 14. rujna te 12. i 13. listopada 2024. godine.

Osigurajte svoje mjesto na edukaciji već danas prijavom. Broj polaznika je ograničen.

Pitanje neplodnosti je nešto s čim se susreće svaki šesti par u ovom trenutku u svijetu. S obzirom na opadajuću plodnost kod muškaraca i poteškoće s plodnosti i kod žena, očekuje se da će s godinama potreba za angažmanom stručnjaka za zaštitu mentalnog zdravlja osoba i parova koji se susreću s problemom neplodnosti biti sve veća. 

Iako ne nosi svaka dijagnoza neplodnosti potrebu za savjetovanjem, individualnom ili partnerskom terapijom, postoje oni kod kojih je nužna, kao i oni koji traže podršku u različitim aspektima svog puta kroz potpomognutu oplodnju ili planiranje života bez djece. 

Univerzalni problemi anksioznosti, depresivnosti i poteškoća u partnerskim odnosima su prisutni i kod osoba koje se suočavaju s neplodnošću, ali postoje vrlo specifični problemi, jezik, iskustvo i znanje koje je tipično za ovu skupinu osoba, kojima stručnjak mora dovoljno dobro baratati. 

Edukacija Savjetovanje u (ne)plodnosti planira stručnjake educirati o najbitnijim pojmovima vezanim uz (ne)plodnost, medicinskim postupcima i potrebama klijenata te zahtjevima od samog stručnjaka koji pružaju podršku.

Sve o edukaciji možete saznati u brošuri ovdje: