Savjetovanje

Pružam usluge savjetovanja po principima Kognitivno bihevioralne terapije i Terapije usmjerene na suosjećanje, EMDR tretmane i radim s neurodivergentnim osobama sukladno specifičnim potrebama primjenjujući potrebne tehnike.

Savjetovanje je dostupno online ili uživo:

  • Jedan termin traje 50 ili 90 minuta. Cijena termina je 50 odnosno 90 EUR.
  • EMDR tretman traje 90 minuta i cijena je 90 EUR.
  • Partnersko savjetovanje traje 90 minuta i cijena je 90 EUR.
  • Savjetovanje prije donacije gameta u MPO postupku (po zahtjevu HZZO) traje 90 minuta, sudjeluju oba partnera i cijena je 90 EUR.
  • Savjetovanje prije donacije spermija za žene samice u MPO postupku traje 90 minuta. Cijena termina je 90 EUR.

Zakazani termin se može promijeniti ili otkazati do 24 sata prije termina. Ukoliko termin otkažete unutar 24 sata, isti ću Vam morati naplatiti.

Plaća se uplatom na žiro račun po izdanom računu, druge vrste plaćanja (gotovinsko, karticama) nisu dostupne.

Za savjetovanje prije donacije gameta ili spermija se ne čeka, ne upisuje se na listu čekanja. Možete predbilježiti svoj termin odmah na drugom linku.

Savjetovanje prije donacije gameta (jajnih stanica ili spermija) u postupku MPO za parove se provodi kroz 90 minuta u formi partnerskog savjetovanja, a za žene samice u formi individualnog savjetovanja u trajanju od 90 minuta. Bit ćete upućeni u sve zakonske obveze i dobiti potrebne savjete. Na kraju savjetovanja ćete na e-mail dobiti potvrdu o provedenom savjetovanju koju možete priložiti na HZZO za odobrenje postupka.

U ovom trenutku su kapaciteti popunjeni. Čeka se na prvi termin, ovisno o problematici. Ukoliko se želite predbilježiti za listu čekanja, možete to učiniti ovdje:

Ukoliko imate kakvih pitanja, slobodno se obratite na helena@budibura.hr.

Svi već upisani klijenti mogu predbilježiti svoj sljedeći termin na linku niže.

Predbilježi novi termin